Stempler

KEBA Reklame leverer alt du måtte ha brukfor av reklamemateriell, profilering osv.


Foruten DURAY selvfargende stempler leverer vi også håndholdte STAR gummistempel for ekstern stempelpute, TRODAT selvfargende kassettstempler og REINER sine stativstempler. Se i vår innholdsrike katalog hvor du også finner informasjon om stempelrekvisita, som stempelputer og påfyllingsvæske til variable stempelmodeller. Og som også kan brukes på andre type materialer enn papir, som f.eks treverk, emballasje, egg med mer. Se stempelfargeoversikt på side 22 i denne stempelkatalogen.

KEBA har også siden 1994 innehatt enerettighetene til import, salg og distribusjon i Norge av VIP adgangs- og kontrollarmbånd fra PDC i USA, (som er produsent av pasientbåndene som brukes ved norske sykehus, og som er underlagt en streng kvalitetskontroll.)

Adgangsbåndene leveres i ulike materialer, som plast (SUPERbånd) og vinyl med plastlås, tyvek med limlås. Samt i vevd og trykket tekstil, med variable låsemekanismer i metall og plast. Enkelte modeller, SUPERbånd i plast med plastlås, og tyvekbånd modell SECURbånd 2008 med limlås (uten eget påtrykk/reklame), kan omgående sendes som postpakke fra vårt lager i Norge. Alle bånd kan også leveres med egendefinert trykk, nummerering, datalesbare strekkoder osv. Vi kan levere spesialtilpassede bånd til enhver anledning der det er behov for en sikker og/eller selektert adgang. Vi har 24 års erfaring! Vi produserer også folietekster/firmalogoer i ønsket størrelse og farge, til profilering av biler, reklameskilt, båter, postkasser osv. Frosted folie til vinduer, dusjvegger med mer produseres etter mål.